resource(6) of type (mysql link)
Ma 2020. 1. 21, kedd, Ágnes napja van.

Cégünkről

A Kiss-Ker Team Kft 2001-ben alakult meg, fő szolgáltatási területe az anyagmozgató gépek, targoncák és alkatrészeik értékesítése, ill. javítása-karbantartása. Tevékenységünket bővítettük a műanyagipari termékek értékesítésével.

Szolgáltatásainkat igyekszünk az irányban bővíteni, hogy az ügyfeleink tulajdonában lévő céges járműveiknél fellépő kisseb javításokat-, karbantartásokat is elvégezzük.

Elsődleges céljaink, közé tartozik a régiónkban minél nagyobb szerep vállalás az emelőgépek értékesítésében és javításában. Törekszünk a megrendelő nyílt igényeinek pontos megismerésére, illetve a burkolt elvárásainak folyamatos feltárására és ezáltal lehetőleg még magasabb szinten történő kielégítésére, a vevői elégedettség javítására.

A változó megrendelői követelményeknek, dolgozói igényeknek, külső műszaki, jogszabályi előírásoknak megfelelően folyamatosan fejlesztjük technológiai és munkakörnyezeti adottságainkat, munkatársaink szakmai felkészültségét. Mindezek és a belső szervezeti és működési szabályozottságunk megvalósításához a vállalkozás MSZ EN 9001: 2015 minőségirányítási rendszert működtet, melynek eredményességét folyamatosan fejleszti.

Terveink között szerepel egy új telephely kialakítása, felépítése.